Maandoverzicht april 2018

De maand is weer voorbij gevlogen! En dat was iets wat ik voor het eerst niet zo heel erg vond. Vanaf halverwege maart ging het niet goed met oma, wat resulteerde in hele stressvolle en chaotische weken. Hierdoor ging het met mijn inspiratie ook een stuk minder goed. Ik kon mijn hoofd er gewoon niet goed bijhouden, omdat mijn gedachten continu ergens anders heen dwaalde. Inmiddels is mijn oma geopereerd en gaat het boven verwachting goed! De week na haar operatie leek het wel alsof mijn hoofd alle inspiratie er ineens uitgooide, omdat het al die tijd opgesloten had gezeten. Gelukkig maar, want ik begon me al bijna zorgen te maken.

Getest: Koopmans bananenbrood

Tuna melt op een broodje uit de oven

Rijst met pittige gemarineerde kip

Hummus met spinazie en basilicum

Noodles met verse zalm en broccoli

Eieren uit de oven met spinazie en tomaat

Yoghurt smoothie met sinaasappel en aardbei

Lente pasta carbonara met doperwten en een vleugje citroen

Havermout met mandarijn en pure chocola

Chorizo gehaktballetjes met tomaten wijnsaus

Geroosterde paprika uit de oven

Romige salade met ham en champignons op een broodje

Gevulde pannenkoeken met gehakt, prei en courgette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s