Over mij

Hoi,

Mijn naam is Pauline en ik ben de eigenaar van deze blog. Ik ben een schoonheidsspecialiste met een grote hobby voor koken. Op deze website vind je onder andere mijn eigen recepten en de recepten uit mijn jeugd die mijn moeder altijd maakte. In mijn familie en omgeving zijn er aardig wat mensen die heel erg van eten en koken houden. Je kan dus zeggen dat die passie mij met de paplepel is ingegoten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik nou gelijk geweldig kan koken. Ik ben namelijk geen kok en ik weet dat ik nog veel te leren heb. Maar waarom zou je zo’n passie voor jezelf houden als je het ook met iedereen kan delen die het wil lezen!

Ik had nooit gedacht dat ik ooit een blog zou beginnen. Op de pc tikte ik altijd mijn recepten uit en maakte ik er foto’s bij, maar verder dan dat ging ik niet. Ideeën had ik genoeg, maar van websites bouwen en onderhouden had ik totaal geen verstand. Gelukkig was daar die goede vriendin die er op dat gebied veel meer verstand van dan ik. Toen ik werkloos raakte had ik ineens veel meer tijd over en wilde ik de gok toch wel wagen. Met wat hulp van buitenaf is dus deze website opgestart en tot nu toe vind ik het geweldig!

Kijk eens rustig rond en probeer wat dingen uit. Ik zou het super leuk vinden om je feedback te lezen of te zien dat je één van mijn recepten hebt uitgeprobeerd!

Xx

Pauline