En zomaar ineens is het herfst. Voor mijn gevoel vierde ik een vorige week nog mijn verjaardag. Maar toch zie je ineens dat de blaadjes aan de bomen al beginnen te verkleuren. Ook merkte ik dat ik spontaan weer trek kreeg in pompoen en lekkere warme gerechten. Vandaar de lekkere warme zoete aardappel schotel die eergisteren online kwam. Het eerste pompoen recept staat inmiddels ook alweer ingepland. Maar laten we eerst maar even nagenieten van de laatste recepten van de zomer.
Broodje met vissticks en mosterd mayonaise
Griekse ravioli salade met tzatziki dressing
Snelle pinda soep met rijstnoodles
Wraps met doperwten, avocado en parmaham
Spaghetti met geroosterde paprika saus en rucola
Leuke plek: restaurant De harmonie in Rotterdam
Omelet wrap met garnalen en cocktailsaus
Smoothie met frambozen en witte chocola
Gevulde paprika met rijst en gehakt
Getest: Salted caramel mugcake
Ovenschotel met zoete aardappel en kip