Maandoverzicht mei 2018

Deze maand is voor mijn gevoel veel te snel voorbij gegaan. Ik had deze maand twee heerlijke weken vrij en was ook nog eens alleen thuis. Ik dacht dat ik in die twee weken bijna de keuken niet uit zou komen aangezien ik het rijk alleen had. De realiteit was echter dat ik zo aan het ontspannen was dat het koken er af en toe bij in schoot en dat ik iets minder inspiratie had dan ik had gedacht. Niet dat ik nu achter loop op schema, maar het liep gewoon even iets anders dan ik had gepland. Totaal niet erg natuurlijk, want uitrusten en ontspannen is ook erg belangrijk. Het drukke leven stond heel even een paar weken op een laag pitje zodat ik er nu weer tegenaan kan.

Witlofsalade met appel en gerookte kip

Pasta bolognese uit de oven met chorizo en venkelzaad

Yoghurt ijs met banaan, aardbei en pure chocola

Zoete aardappel pannetje met ei, feta en harissa mayonaise

Homemade ingelegde citroen

Tomaten quiche met ricotta en basilicum

Getest: Dr Oetker Yes It’s pizza spinach crust

Komkommer avocado gazpacho met knoflook stengels

Gebakken aardappels met kip en feta uit de oven

Gegratineerde tortellini met spinazie en kaassaus

Gevulde courgette met kip, rode pesto en mozzarella

_PSA5345

Gemarineerde zalmspies met citroen_PSA5358

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s