Deze maand is voor mijn gevoel veel te snel voorbij gegaan. Ik had deze maand twee heerlijke weken vrij en was ook nog eens alleen thuis. Ik dacht dat ik in die twee weken bijna de keuken niet uit zou komen aangezien ik het rijk alleen had. De realiteit was echter dat ik zo aan het ontspannen was dat het koken er af en toe bij in schoot en dat ik iets minder inspiratie had dan ik had gedacht. Niet dat ik nu achter loop op schema, maar het liep gewoon even iets anders dan ik had gepland. Totaal niet erg natuurlijk, want uitrusten en ontspannen is ook erg belangrijk. Het drukke leven stond heel even een paar weken op een laag pitje zodat ik er nu weer tegenaan kan.
Witlofsalade met appel en gerookte kip
Pasta bolognese uit de oven met chorizo en venkelzaad
Yoghurt ijs met banaan, aardbei en pure chocola
Zoete aardappel pannetje met ei, feta en harissa mayonaise
Tomaten quiche met ricotta en basilicum
Getest: Dr Oetker Yes It’s pizza spinach crust
Komkommer avocado gazpacho met knoflook stengels
Gebakken aardappels met kip en feta uit de oven
Gegratineerde tortellini met spinazie en kaassaus
Gevulde courgette met kip, rode pesto en mozzarella