Maandoverzicht augustus 2017

Augustus is zoals altijd weer voorbij gevlogen. Waarschijnlijk omdat het ook een belangrijke maand is. Twee jaar geleden kwam namelijk mijn blog voor het eerst online. Precies op mijn verjaardag. Ik zat toen nog werkloos thuis en vond dit een enorm leuk tijdverdrijf. Inmiddels is het een grote hobby geworden die ik nog steeds (soms met moeite) kan combineren met mijn werk. Het hebben van een blog kost tijd, maar heeft natuurlijk ook vele voordelen. Zoals het feit dat ik eigenlijk overal mijn persoonlijke kookboek bij me heb. Als ik even niet weet wat ik ’s avonds wil eten, dan speur ik gewoon wat recepten op mijn blog af. Om die reden komen ook de maandoverzichten altijd online. Dat zoekt namelijk veel makkelijker. 

Pita broodjes met zalm, roerei en pesto_PSA3720

Fruitwater met aardbeien en watermeloen_PSA3712

Quiche lorraine_PSA3737

Salade met kikkererwten en salami_PSA3775

Gnocchi met courgette en worstjes uit de oven_PSA3797

Frisse garnalen salade met augurk_PSA3809

Croissants met appel en walnoten_PSA3819

How to: gepofte aardappel uit de magnetron_PSA3842

Geroosterde wortel met feta en veel kruiden_PSA3852

frisse rijst met venkel, mais en tuinbonen_PSA3872

Mini monchou taartje met bastogne en aardbeien_PSA3911

Aardappel ovenschotel met spinazie en gehakt_PSA3881

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s