Maandoverzicht Augustus 2018

Wauw mijn blog bestaat inmiddels alweer 3 jaar! De tijd is echt heel erg snel gegaan. Ondanks dat ik de laatste tijd wat minder tijd heb om recepten te maken, vind ik het nog steeds erg leuk om te doen. Ik doe het dan ook puur als hobby en kan dit heel goed met mijn werk combineren. Hopelijk krijg ik binnenkort weer wat meer tijd om wat meer te kunnen plaatsen. Maar laten we eerst maar even een overzichtje van de afgelopen maand op een rij zetten.

IJsthee met aardbei en munt

_PSA5700

Pasta salade met gerookte zalm en yoghurt dressing

_PSA5717

Vis uit de oven met tomaat en parmezaanse kaas

_PSA5737

Pasteitjes met kip en Boursin

_PSA5752

Burrito’s met rijst, bonen en avocado dip

_PSA5770

Homemade virgin margarita met aardbei

_PSA5782

Griekse Moussaka

_PSA5802

Romige pasta met tomaat en kip gehaktballetjes

_PSA5865

Bruschetta met doperwten en zachte geitenkaas_PSA5811

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s