Maandoverzicht juli 2018

De zomer is inmiddels al een tijdje volop bezig. Blijkbaar zelfs met de grootste droogte sinds de jaren 70! Het betekent in ieder geval dat het heerlijk warm is buiten. Iets waar wij Nederlanders soms maar al te graag over klagen. Ik zie het meer als een kans om extra vaak een heerlijk verfrissend drankje te maken of om lekker in de tuin te kunnen eten. Aangezien de zomervakantie nu ook is aangebroken, betekend dat door mij dat ik het op mijn werk drukker heb dan anders. Er zijn bijvoorbeeld meer toeristen dan normaal en er zijn daarnaast natuurlijk ook werknemers met vakantie. Die uren moeten door de rest natuurlijk weer opgevangen worden. Om die reden kwam het afgelopen maand wel eens voor dat er minder artikelen dan normaal online zijn gekomen. Het is niet dat ik de inspiratie niet heb, maar meer dat ik gewoon wat minder tijd ervoor vrij kon maken. Het is in ieder geval nu weer tijd voor een maandoverzicht van alle recepten afgelopen maand.

Tortellini met romige sinaasappelsaus en kip

_PSA5557

Gele curry met vis en groene groente

_PSA5569

Snelle gnocchi met verse pesto

_PSA5582

Bladerdeeg rolletjes met tonijn en kappertjes

_PSA5592

Quesadilla’s met spinazie en feta

_PSA5605

Omelet met aardappel, prei en geitenkaas

_PSA5625

Smoothie met kersen, watermeloen en aardbei

_PSA5643

Broodje kip krokant met geroosterde paprika spread

Geroosterde zoete aardappel met worstjes en feta.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s