Top 10 meest bekeken recepten van 2018

Hebben jullie allemaal fijne feestdagen gehad? Door alle drukte van de afgelopen feestdagen heb ik helaas niet zoveel nieuwe recepten kunnen maken, dan ik zou willen. Vandaar dat ik als afsluiter van dit jaar een top 10 heb gemaakt van de best bekeken recepten van het jaar. Wie weet zitten er recepten tussen wat je weer op nieuwe ideeën kan brengen. Ik wens jullie in ieder geval alvast alle beste wensen voor het nieuwe jaar!

_PSA609010. Witlof ovenschotel met gerookte zalm en tomaat
Dit recept is afgelopen oktober pas online gekomen. En toch is hij, heel verrassend, als zoveel bekeken dat hij inmiddels de 10e plek in beslag heeft genomen. Ovenschotels zijn tenslotte ieder jaar ook weer enorm populair.

DSCN10019. Witlof salade met maar 3 ingrediënten 
Dit is 1 van mijn allereerste recepten die ik online heb gezet. Ik moest dan ook flink zoeken naar het foto bestand. Hij staat bij ons nog steeds regelmatig op tafel. Samen met een stukje vlees en een aardappelgratin bijvoorbeeld.

_psa23958. Kerst hapje: Lepel met pate en cranberry compote
De meest simpele hapjes zijn soms toch het lekkerste. Dat geldt ook zeker voor dit recept. Het is misschien wel een klein beetje een kliederboel om te maken, maar dat maakt het misschien juist wel lekkerder.

_psa23377. Kerst voorgerecht: Courgette soep met kruidenkaas
Deze soep stond volgens mij vorig jaar ook al erg hoog op de lijst. Ik hoorde toen al in ieder geval dat verschillende mensen hem ook voor de kerst dingen maken. Hij blijft natuurlijk ook gewoon enorm lekker.

_PSA53456. Gevulde courgette met kip, rode pesto en mozzarella
Het is altijd leuk om eens met je groente te variëren en er eens iets heel anders mee te doen. Zo ook met deze heerlijke gevulde courgette. Je kunt hem natuurlijk met heel veel verschillende ingrediënten vullen. Maar deze is duidelijk het meest populair hier op dit moment.

_PSA61545. Kip met paprika en roomkaas uit de oven
Ook dit recept is nog niet zo heel lang geleden online verschenen. Leuk om te zien dat dit recept het zo goed doet, terwijl het eigenlijk is ontstaan omdat een anders recept finaal mislukte.

psa20104. Vispakketjes met pesto uit de oven
Vorig jaar waren deze vispakketjes met stip het meest bekeken van allemaal. Ik had niet gedacht dat dat zo snel ingehaald zou worden. Maar hij is zelfs ingehaald door 3 andere recepten. Maar hij blijft gewoon heel lekker en ontzettend makkelijk om te maken.

_psa23693. Kerst hapje: Kruidige zoete aardappel met avocado
De kerst hoeft lang niet altijd ongezond te zijn. Dit recept bewijst dat maar weer. De ingrediënten zijn eigenlijk allemaal gezond en toch heel erg lekker. Ik was trouwens toch best wel verrast om dit recept zo hoog in de lijst te zien staan.

_PSA51482. Geroosterde paprika uit de oven
Vlak nadat dit recept online kwam, zag ik hem al gelijk omhoog schieten. Ik had toen al een vaag voorgevoel dat ik hem wel in deze lijst zou tegenkomen. Behalve dat hij er lekker kleurrijk uitziet, is hij ook nog eens makkelijk te combineren met veel verschillende dingen. Het ideale bijgerecht dus.

_PSA42761. Kerst: Gevulde rosbief rolletjes
Het best bekeken recept is echt enorm eenvoudig, maar oh zo lekker! Ideaal als je gasten krijgt en een snel hapje op tafel wil zetten. Hij was dit jaar in ieder geval een grote favoriet bij mensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s