Naanbrood met tomaat en geitenkaas uit de oven

Een lekkere maaltijd hoeft niet altijd een hele lange ingrediënten lijst te hebben. Met maar een paar ingrediënten kom je vaak al een heel eind. Dit recept met naanbrood is daar het ideale voorbeeld van. Deze lunch maak je namelijk al met maar 4 ingrediënten (olie, zout en peper niet meegerekend) en is ook nog eens super snel klaar. Het recept heeft een beetje een Grieks tintje en is heerlijk om eens een beetje af te wisselen voor de lunch. Je zou het namelijk een beetje kunnen zien als een kruising tussen een griekse salade en een pizza. De geitenkaas zou je eventueel kunnen vervangen voor feta. Of voeg er nog een geroosterde paprika aan toe voor wat extra smaak.

Dit heb je nodig voor 1 persoon:

  • 1 naanbrood
  • 1 tomaat
  • ±50 gr geitenkaas of feta
  • 2 el verse peterselie. fijngehakt
  • 1 el olie
  • zout en peper

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met wat bakpapier.
Verwijder de zaadjes van de tomaat en snijd de rest in kleine blokjes.
Snijd de geitenkaas of feta in ongeveer gelijke grootte als de tomaat.
Roer de tomaat, geitenkaas en peterselie door elkaar.
Voeg de olie, zout en peper toe en roer nogmaals om.
Leg het naanbrood op de bakplaat en verdeel het mengsel erover.
Bak het brood in de oven voor ongeveer 10 minuten of tot de kaas net bruin begint te kleuren.
Serveer direct.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s