Maandoverzicht september 2016

Er is weer een maand voorbij en inmiddels ben ik alweer een maand druk bezig met mijn nieuwe werk. Een plek waar ik het erg naar mijn zin heb. Het enige waar ik nog een beetje moeite mee heb, is dat ik ineens veel minder tijd heb om te koken voor mijn blog. Voor het eerst was ik even bang dat ik niet genoeg artikelen had voor de week. Waarschijnlijk is dit gewoon iets waar ik mijn draai nog even in moet vinden. Deze maand is het tenslotte ook gewoon gelukt toch? 

Zelfgemaakte bbq saus_PSA1915

Broodje pulled chicken met coleslaw_PSA1937

Pastasalade met tonijn en avocado saus_PSA1784

Appeltaart alla Isolde_PSA1813

Leuke plek: Restaurant Leff in Oud BeijerlandDSCN2277

Maaltijdsalade nicoise_PSA1828

Homemade bramen jam_PSA1848

Snelle stroganoff met kip_PSA1868

Homemade sandwichspread_PSA1872

Snelle Spaanse tortilla_PSA1929

Homemade appelflappen_psa1954

Smoothie met frambozen en peer_psa2003

Review: Vol liefs soep_psa1991

Vispakketjes met pesto uit de oven_psa2010

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s