Pizza broodjes

_PSA1318.jpgBrood is niet mijn favoriete onderdeel om te eten. Maar als ik het eet, wil ik er wel iets speciaals mee doen. En met speciaal bedoel ik meer dan alleen kaas, worst of zoet beleg. Dat word heel snel saai vind ik. Deze keer maakte ik pizza broodjes. Welke trouwens super snel klaar waren. Beleg hem vooral met de toppings die je zelf lekker vind. Ik had later toch al hamblokjes nodig, dus het was niet meer dan logisch dat ik die ook op deze broodjes deed. Maar paprika of champignons lijken me ook erg lekker. Of wat dacht je van stukjes salami of pesto. Als ik dit typ krijg ik er bijna weer trek in (en dat terwijl ik net gegeten heb)._PSA1322.jpg
Dit heb je nodig voor 4 stuks:

  • 2 afbak pistolletjes
  • ± 4 el tomatensaus naar keuze
  • ± 75 gr hamblokjes
  • ± 4 el geraspte mozzarella of andere kaas
  • 1/2 tl gedroogde Italiaanse kruiden

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de broodjes door midden en besmeer iedere helft met een eetlepel tomatensaus.
Verdeel de hamblokjes erover (of andere topping) en bestrooi met wat kaas.
Besprenkel met een snufje gedroogde Italiaanse kruiden.
Bak in de oven voor 8 tot 10 minuten. Of tot de kaas mooi gesmolten is en begint te verkleuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s