Leuke plek: Het food truck festival ‘Trek’ in Rotterdam

DSCN2248.jpgHet was heerlijk weer afgelopen weekend. En dus was het zonde om thuis te blijven. Een goed moment om langs te gaan bij het food truck festival. Dit weekend stond hij precies in Rotterdam. Wat dus lekker dichtbij was. Ik was er nog nooit eerder geweest. Nou is mijn vriend nog steeds weg voor zijn werk, wat zou betekenen dat ik alleen moest. In plaats daarvan ben ik gewoon gezellig met mijn ouders geweest. Ik heb die liefde voor eten niet van een vreemde natuurlijk haha. Hieronder geef ik jullie een kleine impressie wat we daar zoal gekocht en gezien hebben. DSCN2260.jpg
Bij deze truck lagen van die hele leuke kussens waar je op kon zitten met daarbij van die Marrokaanse tafeltjes. Helaas was het elke keer bezet, anders waren we zeker even gaan zitten.

DSCN2265.jpg
Bij de zelfde truck kon je echt heerlijke baklava kopen! Omdat het dus elke keer vol was, hebben we gewoon een bakje met alle soorten mee naar huis genomen. En het was heerlijk!

DSCN2262.jpg
Behalve baklava, hadden ze ook fudge en andere chocolade lekkernijen.

DSCN2245.jpg
Ik kocht een tortilla met black angus beef. Ik ben blij dat hij nog goed op de foto staat. De zon scheen namelijk zo fel dat ik eigenlijk niet zag wat ik deed haha. Wat was dat vlees mals trouwens!

DSCN2255.jpgHier werden Japanse poffertjes met octopus, lente ui en gember gemaakt.

DSCN2251.jpg
Mijn ouders kochten deze allebei. Natuurlijk heb ik wel geproefd. Ik had er niet veel van verwacht, maar het was echt verassend lekker. Zelfs zo lekker dat mijn moeder en ik allebei het recept wel willen hebben.

DSCN2254.jpg
Mijn vader heeft fotograferen als hobby. Hij heeft echt hele leuke foto’s gemaakt. Natuurlijk van eten, maar ook bijvoorbeeld van een baby die helemaal uitgeteld op de schouder van zijn moeder lag. het was zo schattig. Of van een meisje die een suikerspin at die groter was dan haar eigen hoofd haha.

DSCN2259.jpg
Met zijn drieën deelden we een plankje anti pasti met doperwten bruschetta. Ook weer zoiets wat we wel willen namaken. Goed voor de inspiratie zo’n festival.

DSCN2257.jpg
Het was warm die dag. Dus ik sloot af met een heerlijke ijskoffie. Ik ben vrij zoete versies gewend, maar deze was zo sterk dat zelfs mijn vader het nog best lekker vond.

We vonden dit alledrie een hele geslaagde dag. Volgend jaar gaan we zeker nog een keer terug om andere dingen te proeven. Hopelijk is mijn vriend er dan wel bij. Die heb ik inmiddels wel aangestoken met mijn voorliefde voor eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s