Chocolade smoothie met pindakaas

DSCN1802.jpgKun je ongestoord chocolademelk drinken zonder je schuldig te voelen? Misschien niet. Maar deze wel! Deze smoothie bevat namelijk pure cacao poeder zonder suiker of andere toevoegingen waardoor je dus gewoon chocola proeft zonder dat het slecht is. De pindakaas is natuurlijk niet supergezond, maar zelfs dat kun je kopen in gezondere varianten. Door de pindakaas krijgt je hele smoothie een wat interessantere smaak. Hierdoor is het gelijk geen ‘gewone’ chocoladesmoothie meer. DSCN1808.jpgDit heb je nodig voor 2 glazen:

  • 250 ml melk
  • 2 bananen
  • 2 el cacao poeder
  • 2 el pindakaas
  • 1 el honing
  • 3 ijsklontjes
  • wat geraspte kokos

Zo maak je het:

Breek de bananen in stukken en doe samen met de melk, pindakaas, cacao poeder, honing en ijsklontjes in een blender en mix tot alles mooi glad en gemengd is. Verdeel over twee glazen en besprenkel met wat geraspte kokos.

Eetsmakelijk!

Een gedachte over “Chocolade smoothie met pindakaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s