Havermout ontbijt met blauwe bessen

DSCN1776.jpgInmiddels weten jullie denk ik wel wat mijn favoriete ontbijt is. Af en toe wil ik hierbij nog wel eens variëren. Omdat het nu winter begint te worden, gebruik ik wel eens koek kruiden in plaats van kaneel. Die geur alleen al doet je denken aan de feestdagen vind ik. Gebruik gerust het fruit wat je zelf lekker vind. De blauwe bessen met de koek kruiden vind ik gewoon het lekkerst samen, maar daar hoef je je natuurlijk niet aan te houden. DSCN1778.jpgDit heb je nodig voor 1 persoon:

  • 250 ml yoghurt
  • 4 el havermout
  • 2 handjes blauwe bessen
  • 1 thl koek en speculaas kruiden
  • 1 el geraspte kokos
  • 1 el cacao nibbs
  • honing naar smaak

Zo maak je het:

Doe de yoghurt in een kom en voeg de havermout toe. Doe de bessen erbij. Gevolgd door de kokos en cacao nibbs. Besprenkel met de gewenste hoeveelheid honing of andere zoetstof naar keuzen. En voeg als laatste de kruiden toe. Meng goed door elkaar. Ik vind het altijd het lekkerste om mijn ontbijt daarna 5 minuten te laten staan zodat de havermout een beetje zachter word, maar dit hoeft niet.

Eetsmakelijk!

2 gedachten over “Havermout ontbijt met blauwe bessen

  1. Ik maak dit al geruime tijd en vind het nog steeds een lekker ontbijt. Ik doe er wel vanille door dat makt het nog lekkerder

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s