Yoghurt banaan smoothie

DSCN1452Dit is een van mijn favoriete smoothies. Ik maak hem niet zo heel vaak, maar dat komt meer omdat ik bang ben dat het gaat vervelen. Ik doe er sowieso altijd kaneel in. Maar voor de variatie kun je er ook bijvoorbeeld wat havermout door doen. En misschien zelfs cacao poeder. Nooit geprobeerd, maar het lijkt me wel lekker. Ik denk dat ik dat de volgende keer eens ga maken. Als je banaan zacht en zoet genoeg is, hoef je er niet eens een zoetstof zoals honing aan toe te voegen. DSCN1446Dit heb je nodig voor 2 glazen:

  • 2 bananen
  • 250/300 ml vloeibare yoghurt
  • 1 thl kaneel
  • een paar ijsklontjes

Zo maak je het:

Breek de banaan in grove stukken en voeg samen met de rest van de ingredienten in een blender of foodprocessor. Blend tot alles mooi glad is. Doe er eventueel nog wat extra yoghurt in als je hem wat te dik vind. Of voeg wat extra ijs toe als je hem nog kouder wilt.

Eetsmakelijk!

Een gedachte over “Yoghurt banaan smoothie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s