Aardbei banaan smoothie

DSCN1283

Ik hou van smoothies in de ochtend! De ideale manier om fruit in je maaltijden te verwerken. Het is leuk om er mee te variëren en op die manier je favoriet te ontwikkelen. Zover ben ik nog niet, maar dit is alvast een goede optie. Ik zat een beetje na te denken over wat voor vocht ik zou gebruiken. Ik vond water een beetje saai en ik had ook geen normale yoghurt in huis. Uiteindelijk besloot ik om er gewoon wat aardbei/framboos optimel drink yoghurt door te doen en het was heerlijk! DSCN1286

Dit heb je nodig voor 1 of 2 glazen:

  • 1 rijpe banaan
  • 10 aardbeien uit de diepvries
  • 200 ml aardbei/framboos optimel drink yoghurt
  • 1 el honing (optioneel)

Zo maak je het:

Moet ik hier eigenlijk nog wel een beschrijving over geven? Het is namelijk niet bepaald veel werk haha. Maar goed, bij deze: Doe al je ingrediënten in een blender of foodprocessor en mix tot je tevreden bent. Ik hou van een vrije dikke smoothie. Voeg gerust wat extra drink yoghurt of water toe als je hem vloeibaarder wilt. Schenk in een glas met een rietje en serveer.

Eetsmakelijk!

Een gedachte over “Aardbei banaan smoothie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s