Review: Aloë Vera gel van Forever

DSCN1312

Aloë Vera gel op een kookblog? Ja echt! Deze gel kun je namelijk drinken. En nu weet ik zeker dat je vraag tekens nog groter zijn haha. Dat had ik ook hoor, dus maak je geen zorgen. Dit is de eerste product review van deze blog. En meteen ook een goede ook. Ik vertel je graag waarom, dus lees snel verder!

Voor ik begin, wil ik jullie eerst iets vertellen over de Aloë Vera zelf en waar Forever deze vandaan haalt.
Aloë Vera is een plant die al eeuwen geleden gebruikt werd door mensen die rond de evenaar leefde. De positieve functie van deze plant was dus eeuwen geleden al bekent.  Toen Forever dit ontdekte besloten ze er wat mee te gaan doen. De gel van de plant bevat meer dan 200 actieve bestanddelen, waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren 12 vitaminen. Al deze bestanddelen ondersteunen het immuunsysteem en de spijsvertering, verminderen stressgevoeligheid en geven extra energie.
Forever heeft inmiddels patent op een uniek proces, wat de gel uit de plant houdbaar maakt met behoud van alle goede eigenschappen. Het bedrijf zorgt voor de hoogste kwaliteit door alle stappen van klant tot plant in eigen beheer te houden. DSCN1363

Wat wordt er gezegd over dit product:

Pure gestabiliseerde Aloe Vera gel. Vers geoogste gel die de plant met 200 verschillende bouwstoffen zo goed mogelijk benadert. Deze rijke bron aan voedingsstoffen biedt de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Hoe gebruik je het:

Bij mij was geadviseerd om te beginnen met 10 ml per 10 kg. Bijvoorbeeld iemand van 60 kg drinkt 60 ml. Na een tijdje kun je dit verder uitbouwen als je dit nodig vindt. Dit drankje kun je het beste op een nuchtere maag drinken. In de ochtend gelijk als je op staat werkt dus het beste. Zorg ervoor dat je 20 tot 30 minuten erna even niets eet of drinkt. Vooral geen warme of zure dingen. Dit zorgt er anders voor dat de werking van de gel verminderd wordt. Ik drink dit zodra ik wakker ben (met wat water erachteraan) en ga daarna bijvoorbeeld douche en aankleden. In de tussentijd zijn de 20 minuten wel voorbij en kun je verder met je ontbijt.DSCN1369

Wat vind ik er van:

Toen ik voor het eerst hoorde over deze drinkbare gel, was ik vrij sceptisch haha. Maar daar kwam ik al snel op terug. Het duurde even voordat ik merkte wat het verschil was. Maar het grootste verschil voor mij is toch wel dat ik veel sneller merk als ik ergens genoeg van gegeten heb. Een ander ding is dat deze gel op een positieve manier werkt op mijn darmen  in tegenstelling tot andere Aloe Vera drankjes die laxerend kunnen werken(laten we het netjes houden verder). Dat doet deze namelijk totaal niet.
Het grote voordeel van dit product is dat het bij iedereen anders werkt. Het zorgt ervoor dat je je beter voelt op plekken wat voor jou nodig is. De ene persoon heeft bijvoorbeeld meer energie nodig en de andere heeft bijvoorbeeld juist darmklachten. Je lichaam haalt vanzelf de voedingsstoffen uit deze drank die hij nodig heeft.
Oh trouwens, hou er rekening mee dat deze drank vrij bitter en een beetje zurig smaakt. Het zal dus niet je favoriete drank qua smaak worden, maar gelukkig is dat na een slok water zo weg. Je kunt het trouwens ook mengen in je smoothie bijvoorbeeld.

Stuur mij een email via pr.sassen@gmail.com als je dit wilt proberen of als je meer informatie wilt.

Een gedachte over “Review: Aloë Vera gel van Forever

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s