Groene fruit smoothie

DSCN0977

Vandaag een heerlijke gezonde smoothie met veel fruit erdoor. Je ziet wel vaker groene smoothies voorbij komen en vaak zit daar dan bijvoorbeeld spinazie bij. Ik ben daar tot nu toe niet echt een grote fan van. Om die reden heb ik dus gekozen voor een smoothie met alleen groen fruit. Ik heb expres voor kiwi gekozen omdat je dan van die leuke zwarte pitjes in de glas ziet. Dit drankje is de ideale manier om voldoende fruit binnen te krijgen op een dag. 

DSCN0980

Dit heb je nodig voor 2 glazen:

  • 1 groene appel
  • 1 peer
  • 2 groene kiwi’s
  • ±150 ml water
  • ±4 ijsblokjes
  • 1 el honing

Zo maak je het:

Schil de peer en was de appel. De schil van de appel laten we er aan omdat hij mooi groen is. Als je een andere appel gebruikt kun je hem wel schillen als je wilt. Haal de schil van de kiwi’s. Doe alle ingrediënten in je blender of foodprocessor en mix tot alles mooi glad is geworden. Ik had net te weinig water gebruikt en mijn peer was nog net wat te hard dus mijn drankje was iets te dik. Om die reden heb ik de hoeveelheid water in de lijst wat verhoogd. Als jou peer nou wel mooi rijp is kan het zijn dat je minder water nodig hebt. Verdeel alles over twee glazen met rietjes.

Eetsmakelijk!

Een gedachte over “Groene fruit smoothie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s