Tosti van een zacht broodje

DSCN0667Tosti’s maak ik normaal altijd van een gewone boterham. Op een avond zag ik  in een film dat een kind een tosti zat te eten die er naar mijn idee raar uit zag en niet op een boterham leek. Ik wilde wel eens weten wat voor brood dat was en ben gaan zoeken. Waarom was ik nooit op het idee gekomen om een tosti eens van iets anders te maken! De zachte bolletjes geven je tosti dezelfde smaak die je gewend bent, alleen de textuur is heel anders. Knapperig van buiten en zacht van binnen. Het lijkt alsof de kaas door het hele broodje zit verwerkt in plaats van alleen er tussen. Echt het proberen waard en leuk om mee te experimenteren. DSCN0665

Dit heb je nodig voor 2 stuks:

  • 2 zachte bolletjes
  • 2 plakken ham (het liefst rond zodat ze precies op je broodje passen)
  • 2 plakken kaas
  • eventueel wat pesto of tomatenpuree als je het wat op wilt pimpen

Zo maak je het:

Verwarm je tosti-ijzer voor en halveer de bolletjes. Besmeer eventueel met pesto of tomatenpuree. Halveer de kaas zodat je twee vierkanten hebt. Leg een helft op het bolletje, gevolgd door een plak ham. Sluit af met de andere helft van de kaas en leg de andere helft van je broodje er op. Rooster tussen de gril plaat of tosti-ijzer tot de kaas gesmolten is en het broodje goudbruin.

Eetsmakelijk!

Een gedachte over “Tosti van een zacht broodje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s