Wraps met filet american en rucola

_PSA5539.jpg

We kennen allemaal wel de broodjes belegd met filet american. Ik heb er zelfs al een keer een recept mee gemaakt. Het blijft gewoon iets wat erg lekker is. Maar het kan ook erg lekker zijn wanneer je het op een wrap smeert. Samen met wat tomaat, rucola en pijnboompitjes kun je een heerlijke lunch creëren. Naast dat deze wraps ideaal als lunch te eten zijn, zijn ze ook erg geschikt voor een feestje. Je kunt ze namelijk ook gewoon in plakken snijden en ze als hapje serveren. Wel zou ik de tomaat dan voor het gemak wat kleiner snijden dan in het recept staat aangegeven.

_PSA5547.jpg

Dit heb je nodig voor 3 stuks:

  • 3 tortilla wraps
  • 150 gr filet american
  • 45 gr rucola
  • 3 el pijnboompitten
  • 1 tomaat

Zo maak je het:

Snijd de tomaat door midden en vervolgens in dunne plakjes.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten tot ze goudbruin beginnen te worden.
Laat ze afkoelen in een bakje.
Leg een wrap op je snijplank en besmeer deze met een laag filet american.
Verdeel hier een flinke hand rucola over.
Leg er wat plakjes tomaat op en bestrooi het geheel met wat pijnboompitten.
Rol de wrap op en snijd hem 1 keer doormidden.
Snijd hem in plakken wanneer je ze voor een feestje wilt serveren.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s