Wraps met krokante kip en knoflooksaus

_PSA0357.jpgDe zelfgemaakte knoflooksaus die in de middag gemaakt was, moest natuurlijk gelijk gebruikt worden in deze wraps. Dit was voor ons de ultieme snelle maaltijd, maar je kunt dit heel goed als lunch eten. Ik zou je wel adviseren om het die dag rustig aan te doen. Mits je het niet erg vind dat je erg naar knoflook ruikt. Of eet het gewoon met zijn allen zodat je iedereen er naar ruikt. Is je probleem ook gelijk opgelost. Want deze wraps zijn veel te lekker om over te slaan. Als je het leuk vind kun je met de topping variëren en je eigen favoriete dingen toe voegen. _PSA0358.jpgDit heb je nodig voor 4 stuks:

  • 4 tortilla’s
  • 2 kip krokant schnitzels
  • 2 tomaten
  • 1/2 komkommer
  • 100 gr gesneden ijsbergsla
  • een portie homemade knoflooksaus

Zo maak je het:

Verwarm de tortilla’s een paar seconden in de magnetron zodat ze wat flexibeler worden. Snijd de tomaten in halve plakken en de komkommer in smalle reepjes. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de kip gaar zoals op de verpakking staat. Snijd ze vervolgens in plakken van 2 cm dik. Leg wat sla in het midden van de tortilla en leg er wat tomaat en komkommer op. Leg wat van de kip er in de lengte op en besprenkel met wat knoflook saus. Rol de tortilla op en snijd eventueel een keer doormidden.

Eetsmakelijk!

Een gedachte over “Wraps met krokante kip en knoflooksaus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s