Perzik sinaasappel smoothie

DSCN1529Ik heb weer een nieuw smoothie recept voor jullie. En wie word nou  niet vrolijk van die zomerse kleur! Toen ik dit maakte was het nogal storm achtig met regen enzo. Ik begon een beetje last te krijgen van een winterdipje en had even een vitamine boost nodig. Deze smoothie is er toen uitgekomen. En alleen van de kleur ga je je al beter voelen toch? Normaal drink ik dit bij het ontbijt, maar het kan natuurlijk ook als tussendoortje. DSCN1534Dit heb je nodig voor 2 glazen:

  • 1 banaan
  • 1 blik halve perziken
  • 250 ml sinaasappelsap, ik gebruik altijd Coolbest
  • eventueel wat ijsklontjes

Zo maak je het:

Breek de banaan in stukjes en haal de perzik helften uit het blik. Het vocht heb je niet nodig. Doe het fruit samen met het sinaasappelsap en eventueel wat ijsklontjes in een blender of foodprocessor en blend tot alles egaal en goed gemengd is. Schenk in een glas en serveer.

Eetsmakelijk!

Een gedachte over “Perzik sinaasappel smoothie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s